راه اندازی رستوران ها و فودکورت فرآیندی حساس و پیچیده است که علاوه بر نیاز به دانش فنی و مهندسی طراحی و ساخت ، نیاز به دانش تخصصی در زمینه کانسپت های رستوران ، طراحی منو، مدیریت فرآیندهای آشپزخانه و معماری دارد، این سری از تخصص ها با تلفیقی درست درکنار هنر به بهترین بازدهی خواهند رسید.

شرکت نوین طرح و ساخت اورنگ با اجماع تخصص های مورد نیاز در راه اندازی رستوران ها و فودکورت ها ، ماموریت استراتژیک ” ارائه خدمات یکپارچه مدیریت طرح ، ساخت و راه اندازی رستوران ها و فودکورت ها ” را به ماموریت های خود اضافه کرده است.

فاز اول : طراحی مفهومی

این فاز از پروژه مهمترین و تاثیر گذار ترین قسمت در راه اندازی یک رستوران است. مدارک این بخش خروجی جلسات متعدد طوفان فکری با کارفرمایان می باشد.

 تیم اجرایی ما در راستای شکل گیری مناسب این بخش از طراحی، اصول و ضوابط کانسپت ها را با آموزش کامل در صورت نیاز به سرمایه گذاران محترم ارائه خواهد داد.

هدف از طراحی مفهومی رستوران

 در این فاز به سه سوال اصلی پاسخ داده می شود :

  1. کانسپت رستوران بر چه پایه ای می باشد ؟
  2. با توجه به منابع موجود ( زمین یا ساختمان ) چیدمان کلی رستوران به چه صورت خواهد بود.
  3. فضاهای مورد نیاز ، تاسیسات زیرساختی و برآورد هزینه رستوران در قالب تخمینی به چه صورت خواهد بود.
نمای معماری داخلی رستوران
 

شرح خدمات طراحی مفهومی رستوران

اهم خدمات قابل ارائه در این فاز از راه اندازی رستوران به شرح زیر می باشد :

  • انجام مطالعات اولیه و پیش مهندسی
  • انتخاب تجهیزات با توجه به ظرفیت و کانسپت کلی رستوران
  • تهیه طرح جانمایی و لی اوت کلی و کارگاهی آشپرخانه رستوران و یا فودکورت
  • مذاکره و تبادل نظر با کارفرما و کسب اطلاع از نیازمندی های فعلی و آینده پروژه
  • بازدید محلی و کسب اطلاعات سایت پروژه
  • بررسی نمونه های مشابه داخلی و خارجی
  • برگزاری جلسه طوفان ذهنی و تعیین جهت گیری کلی کانسپت رستوران و پیش نیازهای برند
  • برگزاری جلسه ارائه گزینه های طراحی و انتخاب گزینه برتر از طریق همفکری با کارفرما
  • سازماندهی گزینه مورد تایید کارفرما
  • درخواست نقشه برداری و انجام آزمایشات مکانیک خاک در صورت نیاز
  • تعیین محور بندی اصلی طرح
  • تهیه پلان لکه گذاری طبقات،دیاگرام ها، نمودارها، نقشه های شماتیک و پرسپکتیو های خارجی و داخلی در حد مشخص شدن فرم و عملکرد رستوران
  • ارائه گزینه های طرح شماتیک معماری و انتخاب گزینه برتر مورد تایید کارفرما
  • محاسبه میزان مصرف برق ، گاز ، آب و انتخاب بهترین گزینه جهت تامین گرمایش ، سرمایش و تخلیه هوای آشپزخانه رستوران و یا فودکورت
چیدمان فودکورت ها

فاز دوم : طراحی پایه رستوران 

این بخش در حقیقت سازماندهی و تدقیق طرح های خروجی از فاز یک راه اندازی رستوران می باشد. در این قسمت مدارک فنی طرح رستوران اعم از  نقشه های معماری رستوران شامل آشپزخانه و سالن ، نقشه های سازه رستوران ( در صورت نیاز)، نقشه های تاسیسات مکانیک رستوران ( شامل آب ، گاز ، گرمایش و سرمایش و تهویه مطبوع ، هود و تخلیه هوا) ، نقشه های تاسیسات برق رستوران ( شامل روشنایی ، مصارف عمومی و تجهیزات ، سیستم صوتی ، نورپردازی و … )  تهیه شده و به کارفرما ارائه می شود

شرح خدمات در فاز دوم راه اندازی رستوران

  • بازبینی و انطباق نقشه های سازه با معماری
  • بازبینی و انطباق نقشه های تاسیسات با معماری
  • ترسیم پلان های اجرایی همه طبقات در مقیاس 50/1
  • ترسیم پلانهای اجرایی بام وفضای سبز بام در مقیاس 50/1
  • طراحی وترسیم نقشه های اجرایی نما درمقیاس 50/1
  • ترسیم مقاطع اجرایی عمومی مورد نیاز در مقیاس 50/1
  • ترسیم های موردنیاز برای نشان دادن جزئیات اجرایی در مقیاس 25/1
  • ترسیم نقشه اجرای بزرگنمایی راه پله درمقیاس 25/1
  • ترسیم نقشه اجرایی بزرگنمایی فضاهای سرویس،آبدارخانه، و آشپزخانه درمقیاس 25/1
  • طراحی وترسیم نقشه اجرایی سقف های کاذب در مقیاس 50/1
  • ترسیم اجرایی بزرگنمایی فضاهای آشپزخانه به همراه میزبندی و فضاهای تفکیکی مربوطه درمقیاس 25/1
  • ترسیم نقشه تیپ بندی دربها و پنجره ها
  • تهیه جدول نازک کاری تفصیلی
  • آلبوم نقشه های اجرایی تاسیسات مکانیک و برق

فاز سوم : طراحی تفصیلی رستوران

در این بخش المان های شاخص و متمایز رستوران طراحی می شوند. با توجه به کانسپت رستوران یا فودکورت ، نمای رستوران ، دکوراسیون داخلی رستوران ، طراحی سیستم صوتی رستوران می توانند به صورت خاص طراحی شوند. همچنین پایه های پلن های اجرایی تیم برای آموزش و طراحی نیاز های اجرایی بخش آشپزخانه، بار و هاسپیتالیتی نیز کاملتر میشود.

فاز چهارم : احداث  رستوران و یا فودکورت

  • تجهیز دفتر فنی به تفکیک دیسیپلین های مهندسی و متخصص فرآیند رستوران
  • برنامه ریزی اجرای پروژه ، با توجه به مدت زمان تعیین شده توسط کارفرما
  • اجرای پروژه مطابق با مدارک تولید شده در فاز طراحی
  • ارائه گزارش های کنترل پروژه دوره ای درحین عملیات احداث رستوران
  • تهیه نقشه های همچون ساخت (As-Built) در احداث رستوران
  • تست و تحویل رستوران به صورت کلید روشن (Turn-Key)

فاز پنجم : تامین تجهیزات رستوران

  • شناسایی تامین کنندگان تجهیزات و آنالیز آن ها از لحاظ فنی و مالی
  • تهیه مشخصات فنی و بازرگانی مورد نیاز جهت خرید تجهیزات آشپزخانه
  • برنامه ریزی تامین با توجه به بودجه بندی کارفرما ، زمان احتیاج به تجهیز در راه اندازی رستوران و مدت زمان مورد نیاز سفارش گذاری تا تولید
  • برگزاری مناقصه یا استعلام با توجه به استراتژی کارفرما
  • دریافت و بررسی پیشنهاد های فنی و مالی تامین کنندگان و اعلام نظر فنی و بازرگانی به تامین کننده
  • تهیه ارزیابی فنی و بازرگانی پیشنهاد قیمت های ارائه شده
  • عقد قرارداد و خرید تجهیزات
  • پیگیری قرارداد های از زمان عقد قرارداد تا زمان تحویل تجهیز
  • بازرسی نظارت بر روند ساخت و تولید تجهیزات و مصالح
  • بازرسی نهایی تجهیز قبل از تحویل
نمایی از تجهیزات رستوران

تیم راه اندازی ما در این مرحله تمامی اطلاعات و استاندارد سازی های لازمه را برای اجرای متفاوت و اصولی این اتفاق، در اختیارتان خواهند گذاشت. ما همچنین در این بخش با توجه به نیاز شما میتوانیم تمامی مطالب و اصول را بصورت آموزش با ارجاع و رعایت استاندارد های بین المللی در هر بخش به شما ارائه دهیم.

  • طراحی دپارتمان های لازمه و ایجاد شرح و اصول کارکردشان
  • منابع انسانی/مارکتینگ/سالن/بار/آشپزخانه/انبار/خرید و…
  • برنامه ریزی و استاندارد سازی برای تاریخ راه اندازی و طراحی نیاز های اجرایی بصورت برنامه ریزی شده( GUIDE LINE)
  • طراحی کامل چارت سازمانی و شروح وظایف افراد در بخش های و لایه های مختلف و تاییدیه برنامه مالی حقوقی با استعلام از کارفرمایان
  • ایجاد برنامه جذب استاندارد برای استخدام مناسب ( طراحی و تحویل یرنامه کامل استخدام با رعایت المان های مورد نظر تا زمان حیات مجموعه)
  • ایجاد پلتفرم مالی و حسابداری
  • ایجاد برنامه مارکتینگ و شروع به فعالیت با طراحی و اجرای آن در پلتفرم های مختلف
  • چاپ و تولید کامل استاندارد سازی ها و آموزش ها بصورت انحصاری در بخش های آشپزخانه، بار و سالن و دیگر بخش ها و لایه های بالاتر یا متفاوت تر مانند مدیران و بخش های خرید و انبارش و نگهداری
  • طراحی برند بوک
  • تکمیل منوی آشپزخانه و بار تا 95 درصد
  • تکمیل خرید های اجرایی بخش ها برای شروع آماده سازی
  • کاست کنترل و ایجاد فرآیند آن
  • (تحویل منو به دپارتمان حسابداری برای طراحی برنامه قیمت گذاری با به روز ترین فرمت های کاست کنترل به دیتای آن بصورت ساعتی بروز باشد.)
  • تکمیل جزئیات طراحی بخش ها و آمادگی برا استخدامات
  • شروع به مصاحبه ها و استخدامات
  • شروع تست های آشپزخانه و بار
  • طراحی امکانات برای منابع انسانی در تمامی بخش ها ماننده لباس ها و …

فاز ششم : پیش راه اندازی رستوران 

در این مرحله تیم اجرایی ما در بخش طراحی زیر ساخت های اجرایی راه اندازی مطابق با طرح مفهومی مجموعه وارد مرحله اجرا میشوند.

این بخش بسته به تفکیک و نوع مجموعه خدمات خود را ارائه میدهد ولی در قالب کلی روند فعالیت تیم راه اندازی با استاندارد های زیر میباشد.

طراحی و اجرای دپارتمان های لازمه برای شروع کار و حیات مجموعه ، دپارتمان هایی چون منابع انسانی، مارکتینگ، هاسپتالیتی، بار و نوشیدنی، آشپزخانه و کوزین( بسته به نوع و سبک رستوران)، انبارداری، خرید و تهیه، مالی و با توجه به نیاز کارفرمایان محترم و همچنین نوع مجموعه این بخش ها را تفکیک بندی میکنیم و دیتا های لازمه برای هر بخش را در اختیار تیم رستورانی بصورت مدارک مورد استناد در دوره های آینده رستوران  قرار میدهیم.

جانمایی آشپزخانه رستوران
راه اندازی رستوران

فاز هفتم : راه اندازی رستوران

این مرحله، بخش نهایی قبل از شروع به کار در این فرآیند حرفه ای میباشد. این بخش با تمرکز بر آموزش و تکمیل تست های نهایی و جزئیات به مرحله soft opening  و سپس grand opening میرسیم.

پروژه های ما در زمینه طراحی و راه اندازی رستوران